сряда, 2 февруари 2011 г.

Ерогенна карта на мъжкото тяло

Съществува разпространена заблуда за това, че мъжът има само една-единствена ерогенна зона. И че другите ласки не са му интересни... Нека се опитаме да разсеем тази заблуда с някои факти.

Ще направим заедно кратка разходка по мъжкото тяло и ще оценяваме по десетобалната система най-чувствителните точки по него. После ще ви оставим да се разхождате на спокойствие сами колкото си искате...

Главата

Мъжете имат много чувствителни устни и език (5-7 точки). Именно затова от целувките - леки и нежни или дълбоки и страстни, започва всяка една любовна игра. Но не по-малко чувствителни са и ушните миди на представителите на силния пол (8т.). Удивително е, но към ерогенните зони могат да се отнесат веждите, очите и клепачите (7т.), а също така косата в тилната част на главата (5т.). Вие ще доставите огромно удоволствие на мъжа, ако нежно заровите пръсти в неговата коса.

Шията

Кожата на шията, особено отзад, (5т.) е чувствителна към целувките, допира и галенето. Но не докосвайте мъжа с върха на пръстите или ноктите. По-добре го галете с длани или меката част на пръстите, докосвайте го достатъчно силно, но се страйте да не предизвикате у него пристъп на гъдел.

Гърдите

Мъжките зърна на гърдите не са толкова чувствителни, колкото женските (7 т.). но ако ги погалите с език или длан, те ще се възбудят и втвърдят.

Гърбът и седалищните части

Областта на подмишниците е силно чувствителна при мъжете и те много бързо се възбуждат. Можете да целувате, ближете или хапете своя партньор навсякъде по гърба – в зависимост от неговите предпочитания.

Със седалищните части на мъжа не си струва да бъдете особено нежни (7т.). Можете леко да ги пошлявате, леко пощипвате – това тонизира и ободрява. А ако се пристиснете с корема си до тях или до кръста, мъжът ще изпадне в пълен възсторг.

Коремът

Той е общо взето незабележителна в сексуално отношение част от тялото. Но галенето – от пъпа нагоре и надолу ще засили възбудата. А целувката по пъпа (6 т.) изостря усещанията.

Ръцете и кракат

Прокарайте пръсти или език между пръстите на ръцете (4т.). Активността на тези ерогенни зони не е голяма, но без тяхното стимулиране ласките ще бъдат непълноценни. Областта зад коленете (5т) е също доста ерогенна. Нежното докосване до тези места ще доведе мъжа до състоянието на нирвана.

Интимните зони

Тестисите и пенисът са най-чувствителните ерогенни зони. Мекият, но настоятелен масаж на тази област (9 т.) е способен да предизвика бърза ерекция. Галенето на пениса е едно от най-приятните и активни начини за възбуждане на мъжа. Най-чувствителна към ласките е главичката на пениса (10 т.). Леките и нежни ласки върху нея придизвикват страстни емоции у мъжа.


www.ladyzone.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads