събота, 26 февруари 2011 г.

Как да се сдобиете с правилния вибратор


Много от моите приятелки ме питат:

'' Добре де, имате толкова много вибратори ,стимулатори и други разни,абе имате всичко. Как да си избера'' моя мъж '',като са толкова много и различни? Как да съм сигурна , че не съм сгрешила в избора си? ''

Ако и вие сте от тези, които искат ''нов мъж'' , а не знаете кой е точният за вас прочетете тези редове и можеби ще ви стане малко по ясно по този въпрос. А, ако не успея да ви насоча най-добре посетете нашите магазини и не се отказвайте да откриете своя ''нов мъж'' !

Изборът няма да е никак лесен. Освен безбройните материи, размери, цветове и функции, по-разкрепостените може да се спрат на „мултифункционални“ видове, които стимулират едновременно най-чувствителните точки на жената. А защо не и вибратори с нестандартна форма, които се извиват по причудливи начини и все по-малко приличат на истински член.

Вие избирате!




9331_1.jpgИстински качественият вибратор трябва да има следните характеристика.
  • подходящ размер за този, който ще го ползва.
  • удобна дръжка, която улеснява използването му.
  • материята е според вкуса на клиента, но най-предпочитан е силиконът. Силиконът значително превъзхожда гумата, желето или винила.
  • лесен за поддръжка и миене.
  • липса на натрапчив мирис. Тук също силиконът е първенец.
  • материя, която минимално е склонна да задържа бактерии и не предизвиква алергични реакции.

Не оставайте с впечатлението, че в нашите секс магазини има само нестандартни секс играчки. От секс магазините ни може да си купите сексапилно бельо, като дантелено боди за цялото тяло, бикини без дъно или цял еротичен костюм. Ще откриете и богато разнообразие от масажни масла и овлажняващи гелове с всевъзможни ефекти. Вибро пръстените са сред най-търсените и семпли секс играчки.

Секс магазините на Фламинго предлагат изключително богато разнообразие и за хомосексуални двойки, така че да не им липсва нищо от пълната гама на чувствени изживявания, които може да изпитат по време на секс.

За повече информация посетете нашите магазини и се консултирайте с продавачите ни. Част от продуктите ни можете да видите ТУК.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads