вторник, 15 февруари 2011 г.

Вумбилдинг или тренировка за вагината


Вагината се състои от мускули, които трябва да се развиват, тъй като функциите на всеки орган, който „води пасивен живот”, са обречени на атрофия.
Ето защо днес в програмите на треньорите по аеробика и шейпинг са включени и упражнения за интимните мускули.
Според инструктурите по вумбилдинг, жените, които се занимават с този нов вид фитнес, се ръководят от желанието си да вдъхновят сексуалните си отношения, да станат суперлюбовници на своя единствен любим и да се научат самите те да изпитват цялата гама от еротични преживявания.

Някои ще кажат, че в йогата има подобна техника, а освен това популярните упражнения на Кегел също са насочени към укрепването на влагалищните мускули. Това е така, но тези тренировки засягат само 1/3 от вагината.

Методиката на вумбилдинга позволява само за няколко седмици да се разбудят „пасивните” мускули. Тук не става дума за възможността за постигане на оргазъм (това се разбира от само себе си), а за нюанси като способността за управляване на преживяванията – при това не само на собствените.
Прилагането на такива „трикове” (например тласъци на шийката на матката и вълнообразно свиване на мускулните пръстени на вагината) заставя мъжете да ускорят или забавят еякулацията, а също така да постигнат оргазъм, без да правят видимо движение (т.нар. техника на безфрикционен полов акт).
Няколко примерни упражнения:

1. Легнете по гръб, стъпалата са на ширината на раменете, краката са свити в коленете. Ритмично повдигайте и отпускайте таза в продължение на 2-3 минути. Повторете 5 пъти.
2. Изходното положение на тялото е същото. Вдигнете таза, напрегнете мускулите на бедрата и седалищните части. Задръжте това положение за 1-2 минути, като се стараете да не отпускате мускулите. След 30 секунди почивка повторете още 4-5 пъти.

3. Отново изходното положение е същото, но стъпалата са събрани. Повторете упражнение 2 .






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads