сряда, 2 февруари 2011 г.

Стига предразсъдъци! За G точката на мъжа


И ако и вие сте отворени към изследване на различните начини за постигане на удоволствия, вижте какво научихме.


Знаем, че мъжката G точка е простатата. Това е жлезата, която се намира приблизително на пет до седем сантиметра от ануса, върху предната страна на аналния канал и непосредствено под пикочния мехур.

Въпреки че основната й функция е производството на семенна течност и отделяне й в пикочния канал, простатата подпомага не само репродуктивната способност на мъжа, но може да му достави и върховно удоволствие.

Масажът и стимулирането й са способни да предизвикат у някои мъже най-силните оргазми, които някога са имали, а познавачите казват, че това влияе добре и върху нейното собствено здраве.



Към това са насочени усилията и на производителите на вибратори за мъже, които упорито опитват да разчупят стереотипното мислене и да спомогнат преодоляването на предразсъдъците на мъжете относно аналната пенетрация.

Как да помогнем на любимия си да изживее по-различен от обичайния оргазъм?

Разбира се, не бива да забравяме, че успехът на подобно начинание зависи най-вече от това доколко сте отворени към подобни експерименти.

И все пак?

Простатата може да се стимулира по два начина: с лек масаж отвън или през ануса.
За повечето хора първият начин е по-приемлив, но въпросът е дали чрез него ще можете да предизвикате у партньора си онзи незабравим оргазъм, който описват изпробвалите стимулация през ануса.


За да допусне партньорът ви стимулиране на простатата по този начин, трябва най-напред да се постараете и двамата да бъдете достатъчно освободени и действително да желаете нови изживявания.
Без високо ниво на взаимно доверие и положително отношение, игрички от подобен род просто няма да се осъществят.

Да се впуснем в изследване на непознатото

Можете да започнете с орално стимулиране на ануса му, но ако това ви се струва твърде… неприятно, опитайте първоначално само с пръсти.
В такъв случай е препоръчително да използвате напръстници, които могат да се купят в секс магазините. Кондоми или латексови ръкавици също биха свършили работа.
Ако изберете стимулацията на простатата с пръсти, чувствителната кожа трябва да бъде предпазена от наранявания, предизвикани от острите краища на ноктите.

Освен това е препоръчително и използването на лубриканти на водна основа, които дават възможност за безболезнено проникване в ануса.

Ако се окаже, че и двамата се наслаждавате на това, можете да се решите да купите вибратор за мъжката G точка.
Не се надценявайте, внимавайте при избора на размера.

В секс магазини "Фламинго" може да намерите богата колекция от простатни масажьори.



www.ladyzone.bg









Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads