понеделник, 9 август 2010 г.

Мастурбация, Секс Кукли, Изкуствена вагина

Мастурбацията е ръчното стимулиране на половите органи с цел постигане на сексуално удоволствие и получаване на оргазъм. Мастурбацията е начин за задоволяване на сексуалния нагон. Мастурбацията при мъжете се нарича още онанизъм от библейската история за Бог Онан. Мастурбацията може да бъде извършвана самостоятелно или от един сексуален партньор на друг.


Това е един от видовете безопасен секс, тъй като опасността от полово предавани болести при нея е доста малка. Най-разпространеният метод на самостоятелна мастурбация сред мъжете е този, при който пенисът се обхваща с ръка и стволът му се разтрива с движения нагоре-надолу. Това движение обикновено продължава до достигане на еякулация, като основната стимулация идва от плъзгането на кожата върху главата на пениса. Поради липсата на препуциум ( за обрязаните мъже ) сухата мастурбация е неприятна и болезнена. Това налага използването на лубриканти. Те често разтриват с ръка и самата глава на пениса, което се практикува много по-рядко сред необрязаните мъже. Освен с ръка, мастурбацията може да се осъществи и чрез използването на секс играчки - изкуствена вагина или анус, или цяла секс кукла.


Мастурбацията при жените може да се изразява в стимулиране на вагината /клитора, срамните устни и влагалището/ с пръсти, галене зърната на гърдите или чрез използване на секс играчки /вибратор, дилдо/...

sex shop, flamingo agency, секс магазини, фламинго

Секс Кукли

Секс куклата е вид секс играчка, имитираща човешкото тяло, за симулация на сексуален акт. Тя може да се състои от тазова част, лице, отвори, имитиращи вагина, анус и уста. Те могат да вибрират, да бъдат сваляни или подменяни.


История


Историята на секс куклите започва отдавна, от дългите морски пътувания, по време, на които моряци са ги използвали на борда на кораби. Първите кукли са били направени от плат. Началото на съвременната им форма е поставено към края на 30-те години в Япония и Германия. В Германия те са били предназначени за войниците в армията, а в Япония са били използвани от подводничарите. При всичките случай тяхното предназначение е било едно и също, да носят сексуално облекчение на мъжете, намиращи се в мъжка околна среда.




По-евтините кукли за секс са надуваеми и обикновено са доста грозни, направени от споен винил, носят само прилика на жени или мъже, но имат (изкуствена) вагина или пенис и техните потребители не желаят да оглеждат недостатъците им.


Средните като цена секс кукли са направени от латекс, имат глави в стила на пластмасовите манекени с перуки, изкуствени очи и правилно оформени ръце и крака.


sex doll, секс кукли, мастурбация, вагина, секс списние, фламингоПовечето скъпи секс кукли са направени от силикон. Те може да бъдат много естествени, с лице и тяло, моделирани като истински жени или мъже, с материал за реалистична кожа (подобен на онези, които са използувани за специални филмови ефекти ), с реалистична коса. Тези кукли обикновено имат скелет от PVC или метал с гъвкави стави, който им позволява да бъдат позиционирани в различни секс пози . Секс куклите от силикон са по-тежки от надуваемите , които се състоят от главно въздух. Те са създадени от Abyss Creations (REALDOLL), MIMICON и други.


Силиконовите секс кукли са доста популярни в Япония, където те са известни като" холандски жени" (" DATCH WAIFU"). Съществуват фирми даващи под наем " DATCH WAIFU" в Токио. Пазарът на секс куклите се разви около 95-та поради две основни причини. Последните двадесет години те биват значително подобрени. Второ, методът на покупко-продажба също се подобрява, клиентите сега избират от секс магазини, а също и онлайн. Възможността клиентите да моделират куклите, да избират (перуки, дрехи, парфюми и т.н.) .

секс магазини, фламинго, sex shop, flamingo agency

Изкуствена вагина

Изкуствена вагина, sex shop, flamingo, секс магазин фламинго, vaginaТова е устройство предназначено да симулира женски полов орган. То може да бъде направено от мек материал, може да бъде смазвано с лубрикант или загрявано. Използва се за медицински цели или като секс играчка за сексуална стимулация.

За сексуална стимулация се използва при мастурбация на пениса, симулира полов акт. Изкуствената вагина има реалистичен ръкав ” вагинален тунел” в който може да бъде вкарван пениса. Може да бъде е с отворен край с възможност за вмъкване на вибриращ елемент за допълнителна стимулация.
В Япония са най-популярни са реалистичните вагини със самостоятелна вътрешна лубрикация.
срещани изрази - / джобна путка /

sexznanie.com

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads