вторник, 19 април 2011 г.

Кейти Холмс в шок от бонбони с формата на пенис


Щерката на Кейти и Том Круз си взела цяла кутийка жилирани пенис бонбониСъпругата на Том Круз Кейти Холмс изпаднала в ужас, когато видяла как дъщеричката й Сури държи желирани бонбони с формата на мъжки полов орган.

Двете дами от семейство Круз излезли на разходка и актрисата решила да купи на малката сладолед. Двете се озовали в сладкарница с името „Swedish Fish”.

Докато се редяла на опашка Кейти се потресла като видяла, какво носи 4-годишното й момиченце. Холмс изказала възмущението си в шоуто на Елън Дидженеръс: „П-е-н-и-с. Тогава си казах: Ооо, това не са нормални бонбони от „Swedish Fish”.

Тези се казват п-е-н-и-с жилирани бонбони и изглеждат точно като този орган. Сури носеше цялата кутия и аз й рекох: ОК, сега нямаме нужда точно от това”.

Напускайки магазина, Кейти изпаднала в дилема какво точно да обясни на Сури, ако започне да я разпитва за желираните сладости.

„Мисля, че й казах: Остави това веднага обратно! А тя ме попита „Какво е това?” и аз просто замълчах, защото не ми се водеше този разговор”, допълва смешния си разказ актрисата.

Холмс все още недоумява как може да се продават подобни бонбони и то в магазин, където е пълно с деца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads