неделя, 17 април 2011 г.

Интересни сексуални техники

КЛИЗМАФИЛИЯ

Клизмафилията е свързана с очистителната процедура за изчистване на червата,клизма.Въпросната процедура е позната в древен Египет, древна Гърция,древен Рим.Също така в древна Месопотамия,както и в Индия и Китай.Процедурата била позната и на индианските племена обитаващи Южна Америка.

Египтяните ,използвали клизмата ,като за лечение на констипацията-запека,така и за периодично изчистване на организма.В египетската митология се говорело за свещенната птица Ибис,която поемала вода в клюна си и я вкарвала с него в аналният си отвор.Затова в Египет,накрайниците за клизма,били създадени по подобие на клюна на птицата.В Европа през средните векове ,клизмата е била използвана сравнително ограничено.

Нейният "ренесанс" настъпил през 18 и 19 век.Заслугата била на французите.последните дотолкова се пристрастили към клизмите ,че ги използвали минимум по два пъти на ден.

Тогавашните развити европейски нации, французи ,англичани, холандци, испанци, португалци, смятали , че освен че лекува запека и освобждава от токсините,клизмата лекува импотентността,подибрява тена,както и предава сила и енергия.Тогава се появили разновидности на клизма,с алкохол,билки,благовонни масла и дори с тютюнев дим.

Последните ,предизвиквали еуфория в пациентите.Лучителите ,вкарвали със специална тръба вануса на пацинета пушек.тази процедура ,често се е използвала за свестяване на припаднали жени в онази епоха.

В по-ново време ,клизмата е навлезнала в бита на всички цвилизовани народи.Известно е,че последните поради застоялият си начина на живот са предразположени към нарушена обмяна на веществата.

Колкото до клизмофилите,те получават удовледотворение и оргазъмот вкарването на накарйника и вливането на течността.Съществувата и така наречените златни клизми.при тях партньорът ,вкарва пениса си в ануса на партньораката си и уринира вътре.Разбира се, урината може да се налее и через стндартните уреди за клизма,иригатор или крушовиден гумен балон.Освен урина,като течности за клизма могат да бъдат използвани мляко,кафе,алкохол.Някои партньори стигат до там,че "дегустират" течността директно от ануса.



Машинен секс
Представлява вид сексуална игра, при която в ануса, вагината, устната кухина се въвежда специално създаден за целта уред, който имитира формата и големината на мъжкия полов член, и има способността да се задвижва чрез специален механизъм, който наподобява движението на възбуденият партньор по време на анален, вагинален или орален секс. С други думи, вашият партньор не е от плът и кръв, а е една машина. Предимството на тази машина е, че никога не се изморява, може да прониква във вас, с интензитета и честотата, която вие харесвате, а освен това спира и продължава по ваша заповед. Но, ако не сте издръжливи и подготвени, то би следвало да се откажете. Не забравяйте, че тези машини не са идеалният първи партньор за вас, а освен това, се иска известен стаж в секса, за да пристъпите към подобен род секс. Като цяло практикуващите този тип сексуална игра, не дават оплаквания и забележки относно „своя верен и неуморим партньор“. Някои машини имат специален резервоар, който може да напълните с каквато искате течност, което да ви послужи като вид семеизпразване. Друго предимство, което практически изключва вероятността от всякаква инфекция, е сменяемият накрайник, т.е. сложете й пенис по ваше желание и го пазете само за себе си. Така, никога няма да имате шанса да хванете каквато и да е инфекция, просто защото нямате допир със заразоносител. Разбира се това важи в сила, ако спазвате всички условия на хигиената. Недостатък – липсва топлината на човешкото общуване.

Докторска игра
Сексуалните взаимоотношения – тип „Докторска игра“ са едни от най-разпространените в практическата сексология. Най-интересното е, че реално погледнато при контакт с нашият партньор ние практически винаги осъществяваме нещо като преглед на неговото тяло, което лежи в основата на един от каноните за диагностика в медицината, а именно – inspectio (lat.) – или това е огледът. Ние неволно или волно, оглеждаме пениса, тестисите, радваме се на анауса, вагината, клитора, срамните устни, наслаждаваме се на зърната на гърдите и пр. Така всъщност ние правим оглед на тялото. След, което в сила влиза и вторият канон на диагностиката в медицината – palpatio (lat.) – палпацията, или буквално на български – опипването. Ние пипаме всичко по нашия партньор, и така се уверяваме за пореден път за състоянието на неговото тяло. Ето защо, в по-напредналите връзки, партньорите заявяват – аз познавам тялото му/й до най-малката подробност, знам, то как ще реагира, какво ще направи и т.н.

Освен вече описаните оглед и опипване, в докторската игра, могат да се включат и различни предмети, които лекарите използват в своята ежедневна практика за диагноза на болестите. Такива предмети са: стетофонендоскоп – или слушалката, различни шпатули – дървени, пластични, метални, големи промивни шприци, спекулуми, уретрални катетри, газови тръби, сонди и др.

Друг тип игра е ректалното туширане, при което през аналния канал до ректума единият партньор въвежда своя пръст и опипва целостта на ректалната лигавица. Това се прктикува ежедневно при болните с колоректални заболявания.

Друг тип секс-докторска игра е масажът на простатната жлеза, който се практикува в урологията и андрологията за добиване на простатен секрет за изследване. Тук с пръст ваведен през ануса, се стига до простатната жлеза, при което се почва масаж на същата, докато другият партньор не отдели простатен секрет през уретрата.
Почти подобно е тушерането на вагината на жената, и извършването на разнообразни вътрешно-масажни движения, при които се цели вагиналната стена да отдели повече от гъстия, бял лепкав секрет.

Не трябва да забравяме и т.нар. клизми. Клизмата се осъществява с помощта на специален уред наречен иригатор, а при липсата му, се въвежда едно маркуче, което изпълва дебелото черво с вода или някакъв разтвор. Обикновено този тип игра се практикува от любителите на вече споменатия фетиш – скатинг. Разбира се, с тези примери не се изчерпват сексуалните медицински фетиши. Те са многобройни и само медицинските ви познания, биха ви дали простор в този тип игра. Не забравяйте обаче основното правило, че всяка намеса върху човешкото тяло, може да му нанесе вреди, от които най опасни са тежките инфекции, обикновено завършваyr със смъртен изход, ако не са спазени правилата на стерилност и хигиена.

Дилдо, вибратор
Представляват уреди, които се използуват за сексуална игра и наподобяват на мъжки полов член в ерекция. Изработват се от различна материя, имат различна големина, различна форма, дължина и механизъм на работа. Известни са механични, които работят чрез захранване от батерии – вибратори, и обикновени, които нямат вибрираща функция, и тяхното действие се определя от партньора, който ги използува – дилдо. При липса на човек, те вършат перфектна работа, и ви задоволяват напълно. Ако сте начинаещ в аналния секс, обаче, се препоръчва да подберете по малките размери, тъй като може неволно да предизвикате нараняване на аналната зона. Не забравяйте, че дилдос са лични средства, и обикновено всеки ползва своя дилдос. Те са нещо като свещените играчки в секса и заемат особено почитание в сексуалната колекция на всеки. Съществуват и т.нар. buttplugs – тапи за ануса, които наподобяват торпедо, с контрираща част. Могат да се ползуват както самостоятелно, така и от въвеждащ партньор. При трудно въвеждане, приложете контактен гел, който ще улесни проникването им.

Пиърсинг
Пиърсингът представлява поставяне на различни метални предмети, от типа на обеците, на различни части от тялото, което води до полова възбуда у партньора. Могат да са поставени на разнообразни места от тялото. Най-често за сексуална игра, значение имат пиърсите, поставени на езика, главата на пениса, отстрани на кожата на скротума, на срамните устни. Имат разнообразна форма, и водят до различно отношение у различните хора. Обикновено въвеждането на пенис с пиърс обект, в ануса, вагината, устната кухина, предизвиква особено дразнене, което е доста възбуждащо, според практикуващите го. Изключително приятно е, когато вашият партньор има пиърс на езика, и с него осъществява римминг, фелацио, кунилингус. Освен това, партньорите, които имат пиърс на езика, при целуване, също вогат да ви възбудят, на допира от пиърса с вашия език. Спазвайте винаги едно правило – не ходете при самозванци, които да ви поставят пиърсите. При най-малък признак за инфекция – потърсете лекар. Няма да ви е приятно да останете без език, или без полов член, а още повече и да загинете от такава инфекция.

Фрот
Фрот – представлява сексуална игра, при която има плътен допир на пенисите на двата партньора в състояние на ерекция или на двете вагини. Практикува се от бисексуални и хомосексуални. По-рядко фрот-еротизъм има между противоположни полове, когато дълго време пенисът е притиснат към вагината, без да постъпи във влагалището. Обикновено единият партньор е обхванал, със своята ръка, плътно допрените един до друг пениси. това е особено възбуждаща игра и понякога партньорите предпочитат да мастурбират по този начин заедно. А при жените, вагините са допрени една в друга и се търкат с долната тазова част. При тази игра, всичко зависи от вашите желания и фантазии. Отдайте се на емоцията и го направете.

Източник: Българска сексология

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads