вторник, 20 юли 2010 г.

5 мита за аналния секс


Измежду всичките видове сексуално общуване, аналният секс е най-неразбраният. Въпреки факта, че една на всеки четири жени е склонна на анален секс, практиката си остава табу. Много жени се въздържат да експериментират с аналния секс, поради многото митове и погрешни схващания, свързани с практиката.

Но щом веднъж научите правилните техники, лесно ще разберете защо аналният секс може да бъде доста приятен. Анусът е наситен с нервни окончания и е една от най-чувствителни ерогенни зони. Натискането и масажирането, и други начини за стимулирането му могат да предизвикат истинско удоволствие. Истината е, че някои жени могат да достигнат до оргазъм само чрез анално стимулиране. Тук можете да намерите отговори на най-често срещаните неясноти относно аналните удоволствия.

1. Анусът е мръсен

По-рано в нашето детство са ни учили, че анусът е мръсен и не трябва да се докосва. Обилното измиване на ръцете след случайно докосване на тази област изглежда стряскащо. Може би сте чували подобни мнения и за вагината, но разбира се стимулирането на тези части от тялото несъмнено може да предизвика редица приятни усещания.

С редовна ежедневна хигиена, анусът е толкова чист, колкото всяка друга част на вашето тяло. Той не съдържа своята естествена бактерия, и въпреки това (за да избегнете нежелани инфекции) не трябва да пипате вагината, ако преди това сте пипали ануса си

2.Аналният секс е болезнен.

Аналният секс не би следвало да е болезнен. Ако боли, значи правите нещо не както трябва. Ако научите правилната техника, преди да започнете да експериментирате, може да ви се стори доста приятен.

Тайните към приятния анален секс са отпускането, използването на лубрикант и достатъчната информация. Анусът е тръба, дълга около 3,5 см. и заобиколена от два пръстена мускули. Единият пръстен, външния сфинктер, е под ваш контрол. Другият, вътрешния сфинктер, се свива автоматично, когато нещо влиза във вашия анус. Отпускането на външния сфинктер, ще направи аналния секс по-лесен и по-приятен. Вашият анус не произвежда своя собствена естествена течност, така че използвайте лубриканти на водна основа за по-голямо удоволствие.

3.Аналният секс е вреден и нездравословен.

Много жени смятат, че аналният секс ще причини хемороиди, сцепване или скъсване. Някои дори се страхуват, че няма да могат да се въздържат и ще прекарат остатъка от живота си с памперси. Приятният анален секс не може да причини вреда на вашия анус или ректум. И ако вашият партньор не страда от инфекции, които да се предават по полов път, спермата му не е вредна за вашия ректум.

Ако не сте сигурни за това, дали вашият партньор страда от болести предавани по полов път, използвайте презервативи от полиуретан или латекс по време на аналния секс. Избягвайте презервативи със спермициди - може да предизвикат дразнене на ануса и ректалната тъкан.

4.Аналният секс е извратен и неестествен.

Аналният секс е бил общоприета сексуална практика от векове. В някои култури, жените се съгласявали на анален секс с техните мъже-партньори с цел да запазят девствеността си. Вие трябва да решите сами за себе си кое е естествено. Ако не се чувствате приятно по време на анален секс, не го правете! Вие сами решавате какъв вид секс да правите.

5.Аналният секс е приятен само за хомосексуалистите.

Дълго време смятан за чист хомосексуален акт, аналният секс е приятен и за много хетеросексуални двойки. Той е просто друг начин за сексуално удоволствие и няма връзка със сексуалната ви ориентация.

Опознайте своята анатомия.

За да разберете по-добре аналния секс, е нужно да узнаете повече за анатомията на вашия анус и ректум. С помощта на огледало и добра светлина погледнете вашия анус. Като разтворите задните си части, ще забележите отвора му. Макар да изглежда малък и стегнат, той е способен да се разтегне достатъчно за да поеме пръст, играчка или пенис от всякакъв размер. Ще забележите, че кожата около ануса ви е тъмна, набръчкана и по нея има косми, потни и мастни жлези. Подобният на тръба анус съдържа многобройни нервни клетки и е изключително чувствителен на допир и разтягане. На върха на ануса се намира ректума. Дванадесет сантиметровия ректум не е прав, а има няколко завоя. Тъй като тъканта на ректума е нежна, остри предмети или по-груба сила могат лесно да го увредят. Макар да не е толкова чувствителен колкото ануса, някои жени се наслаждават на усещането на „ректална пълнота”, което се създава по време на аналния секс. www.ero-market.com






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads