четвъртък, 12 август 2010 г.

Смахнати факти за секс играчките

Мислиш си, че при наличието на вибриращи пръстени, лубриканти и вибратори във всякаква причудлива форма, секс играчките вече няма с какво да те изненадат? Приготви се да те шокираме с тези осем малко познати факти за стоките, които живеят в нощното ти шкафче.


Смахнати факти за секс играчките

Вибрациите били измислени от доктор... за „луди“ жени.
Мда, първият електрически вибратор (по-точно 18-килограмово устройство, което се управлявало от двама души) е създадено от британски лекар за лечение на „женска истерия“. Той си служел с уреда, за да доведе нервните или стресирани жени до оргазъм. За наш късмет разновидностите за вкъщи били създадени няколко години по-късно.

Небезизвестното зайче е във формата на животно поради юридически причини.
Зайчето (към което се беше пристрастила Шарлът в Сексът и градът) е създадено в Япония, където е било против закона секс играчката да има фалическа форма. Ние пък никога няма да можем да разберем защо тогава да е прието да прилича на сладко животинче. За сметка на това сме благодарни на създателите му, че правителството не е успяло да ги спре да превърнат в реалност любимата ни вибрираща играчка.

Кризата не им влияе.
В тежките икономически условия мацките са по-склонни да се откажат от маникюра и педикюра си, но не и от своите секс играчки. Приходите от тях не само продължават да бъдат стабилни, но кризата дори е довела до повишаването им.

Ако не си почитателка на вибриращите приятелчета, съквартирантката ти вероятно е.
Според скорошно академично проучване за вибраторите в Америка – да, на учените им плащат, за да разследват подобни неща – една на всеки две жени редовно се забавлява с играчка.

Смахнати факти за секс играчкитеИ не само жените се изкушават от сладките вибрации.
Гореща новина: разпространеното схващане, че мъжете се побъркват при наличието на вибратор в спалнята май всъщност не отговаря на истината. 81 процента от мацките си признават, че са използвали вибратор, докато са били в леглото с гаджето си.

Денят на Свети Валентин наистина може да се прекръсти на Денят на Вибраторите.
Край на цветята и шоколадовите бонбони във формата на сърце! Оказва се, че доста хора избират да поднесат секс играчка пред традиционните подаръци за деня на влюбените. Според скорошно проучване оnline продажбите на секс артикули се увеличава с 50% щом настъпи февруари и един на всеки пет души си признава, че е планирал да използва вибрираща играчка с партньора си на 14-и февруари.

Мацките, които имат вибратор, имат по-здрава вагина.
Вече знаеш, че редовните оргазми водят до по-дълъг живот, но едно изследване твърди, че фенките на вибратора са били по-склони да се срещнат с гинеколога си през последната година и са си правили визуален самостоятелен преглед отдолу през последния месец. Вероятната причина за това е, че те се чувстват по-удобно с гледката на интимните си зони както за себе си, така и за пред доктора си.

Най-добре продаваната секс играчка изобщо не е тази, която очакваш...
Кой доставящ удоволствие продукт най-бързо се разграбва от рафтовете? Лубрикантът.

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads