четвъртък, 16 септември 2010 г.

Cosmo аквасутра

Представяме ти нашия жарък августовски наръчник с адски парещи мокри изживявания. В буквалния смисъл на думата. Възползвай се от горещите летни лъчи и разхлаждащите чувствени ласки на водата. И набери изпепеляващи спомени, които да ти държат влага още дъ-ъ-ъ-лго време!
3, 2, 1... гмурни се в мократа фиеста и разпали страстите!

P.S. Ако тази година ще пропуснеш морето, го замести с усамотен басейн на някоя вила, затънтено езеро, или дори с вана и джакузи. Важното е да си заобиколена от вода.

Гореща гумена градация
Еротични инструкции:
Трябва ви вътрешна автомобилна гума (или пояс с приблизителните й размери и издръжливост). Твоят човек е полуизлегнат в нея с крака, провесени над ръба. Ти се настаняваш върху него с лице към гърдите му, като се облягаш върху раменете му, или на ръба на гумата. След което започваш да се полюшваш бавно. Неговите ръце са свободни да изследват тялото ти.
Защо ще ви хареса:
На първо място, заради интимността на позата тет-а-тет. На второ, заради кухата среда на гумата, благодарение на която при всяко ваше движение разплискващата се вода прибавя допълнителни ласки по телата ви в супер ерогенната зона от кръста надолу.
Водна екстра: Ако сте любители на приключенията, пробвайте следната смела конфигурация - качи краката си върху раменете му и се отпусни назад. Така ще получиш усещането, че буквално се носиш по вълните на страстта, плюс заветната G-стимулация.

Дълбоководни приключения
Еротични инструкции:
Доплувайте до някой по-закътан участък, където водата стига до равнището на гърдите ви, и застанете с лице един към друг. Хвани се за раменете му, подскочи и сключи крака около бедрата му. Нека за допълнителна опора той да направи “люлка” с ръце под задните ти части. Внимание: за да не рискуваш да останеш без долнище на бански, го дръпни настрани, вместо да го сваляш надолу.
Защо ще ви хареса:
Позата е достатъчно дискретна, за да я изпробвате в езеро или в морето, без някой да ви засече. Все пак нищо не може да се сравни с тръпката от палавия контрабанден секс на открито.
Водна екстра: Тъй като водата те прави лека като перце, може да изпробвате без усилие всякакви похотливи еквилибристики.

Страстна плажна топка
Еротични инструкции:
Това е похотлива конфигурация, която дава коренно ново значение на фразата "да поиграем на топка". Естествено, става дума за нощни занимания. Ти лягаш по корем там, където вълните се плискат в брега, с крака към водата. Поставяш плажната топка под таза си, като краката ти са леко разтворени, а ръцете ти - леко протегнати напред. Твоят човек се настанява върху теб в същата поза, с прибрани крака, лежащи между твоите.
Защо ще ви хареса:
Тъй като тазът ти е повдигнат от топката, партньорът ти има първокласен достъп до G-точката ти. И неговите тласъци се сливат в божествен ритъм с плискането на водата.
Водна екстра: Зарови пръстите на краката си в пясъка. По този начин ще можеш да балансираш конфигурацията по-добре, откъдето – да увеличите чувствените обороти.

Гореща джакузи прегръдка
Еротични инструкции:
Гаджето ти сяда на пейката на джакузито, леко разкрачва крака и ги сгъва в коленете, разляга се назад и отпуска ръце върху ръба на джакузито. Ти клякаш на пейката върху него, тет-а-тет, като се държиш за раменете му. След това започваш да се движиш напред-назад и нагоре-надолу.
Защо ще ви хареса:
Специфичната хореография на позата позволява и на двамата пряко да следите екшъна. Плюс това ти имаш пълна ръководна роля, което значи, че можеш да си доставиш необходимия тип стимулация от кръста надолу, извивайки се и триейки се в таза му.
Водна екстра: Прелъстително мокрите ви тела, открити за целувки от кръста нагоре.

Похотлив сал
Еротични инструкции:
Ти лежиш върху добре надут дюшек някъде в плиткото, като задните ти части са на ръба му, а краката висят свободно във водата. Партньорът ти се настанява между тях и хваща бедрата. След което започва да се движи, все едно бута триколка, като за най-дълбоко проникване те придърпва максимално към себе си.
Водна екстра: Ти си му поднесена на водна тепсия, която значително улеснява всяко негово движение. Една подсказка: когато е на финала, нека се наведе напред, така че гръдният му кош да се притисне към гърба ти за интимен мокър кожа-о-кожа О-о... знаеш какво.
Водно конче
Еротични инструкции:
Времето и мястото повтарят тези от Страстната водна топка. Само че този път твоят човек се изляга с лице към водата, като краката му са потопени в нея и е облегнат на лакти. Ти го възсядаш гърбом и поставяш ръцете си в зоната на таза или бедрата му за баланс.

Защо ще ви харесa:
Тази страстна композиция позволява дълбоко проникване и предоставя на гаджето ти супер разгорещяващия заден изглед към голото ти тяло.
Водни екстри: Тъй като ти държиш еротичните юзди в ръцете си, накланяй тялото си напред и назад, за да сменяш похотливите градуси... докато водата гали телата ви.

Подводница
Еротични инструкции:
Гаджето ти седи на второто или третото стъпало в плитката част на басейна, или на пейката в джакузито. Ти го яхваш. След това вдигаш краката си и ги поставяш на горния край на стълбата. Навеждаш се назад и той хваща бедрата ти за устойчивост. Ти се държиш за прасците му, докато той те плъзга напред-назад.
Защо ще ви хареса:
Усещането за безтегловност и частичното сетивно ограничение (ушите ти са потопени във водата) ще ти позволят да се концентрираш върху насладата от сливането ви.
Водна екстра: Изостри преживяването до краен предел, като изключиш и визуалните рецептори, тоест затвориш очи. Колкото по-добре се съсредоточиш върху начина, по който се плъзгат телата ви във водата, толкова по-голямо удоволствие ще получиш.

Странична водна тяга
Еротични инструкции:
Напълни ваната с няколко пръста вода, после пусни душа на слаба струя. Легни ребром, като за опора се опри на лакът (може допълнително да сгънеш и долния крак в коляното). Повдигни горния си крак, после накарай гаджето си да възседне долния. След това постави вдигнатия си крак на рамото му.
Защо ще ви хареса
Защото позата е супер благодатна за клиторална стимулация, тъй като с всяко движение той трие тазовата си кост в супер чувствителната ти зона, като ти доставя невероятно удоволствие. Накарай го да се побърка от възбуда, като прокарваш внимателно пръсти и нокти по вътрешната част на бедрата му, а когато е близо до крайната точка, преместиш длан върху тестисите.
Водна екстра: Леещата се вода от душа допълнително гали телата ви с масажиращи капки, покачвайки чувствената температура.

Еротична аква мъдрост
Да се предпазиш от бременност и болести, предавани по полов път, е още по-голямо предизвикателство под водата, отколкото на твърдата земя. Защото:

Тук е много по-лесно презервативът да се изхлузи, тъй като водата може да се вмъкне в него по време на тласъците. Задължително го слагайте преди потапянето.

Продуктите, които използвате по време на водните си еротични приключения, като пяна за вана, шампоан, или слънцезащитни средства, могат да увредят и скъсат презервативите от латекс.

Сексът във вода отмива естественото ти овлажнение, което може да доведе до неприятно усещане и дори възпаление при триенето. Решението е овлажнител на силиконова основа, който е водоустойчив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads