четвъртък, 22 юли 2010 г.

Най-интересните секс-факти открити последните две години


Сексолози класираха най-интересните секс-факти, които са открили през изминалата година. Ето ги:

1. Изобретиха секс-чип за повече удоволствие по време на акта

Предизвиква дразнение в мозъка, което чрез малко количество електрошок предизвиква сексуална стимулация. Подобен чип първоначално е бил използван при хора, болни от Паркинсон.

2. Който киха, иска секс

Mъжете, които кихали по-често, мислели повече за секс. То вярно, че едно кихане си е половин оргазъм, ама чак пък толкоз. Подробно обяснено е от д-р Махмуд Бута в Journal of the Royal Society of Medicine.

3. Няма закуска, има секс

Японски учени са стигнали до извода след проучване на 1500 деца, че тези, които пропускат закуската си в училище, започват половия си живот доста по-рано.

4. Умните жени са по-зле в леглото

Проучването е направено сред 2000 жени в интернет портала beQueen. Близо 70% от запитаните с висше образование имат проблеми с изпитването на оргазъм.

5. Жената на 34 е най-добра в леглото

Това показва проведено наскоро британско изследване на жени между 30 и 40-годишна възраст. Това била идеалната възраст, в която тя била хем достатъчно обиграна, хем пък повече се кефела на секса от младите девойки.

6. Световната криза и секса

76% от хората имали нужда повече от когато и да било от партньора си, за да избегнат порочните мисли и депресиите, до които водела световната финансова криза.

7. Интернет генерация - пропадаща нация

Изследване на Националната кампания за превенция на деца и нежелана бременност показва, че всеки пети американски тинейджър е пращал собствени голи/секс снимки по интернет.

8. Мисията невъзможна

Изследователят Джон Хопкинс от Bloomberg School of Public Health в Балтимор, САЩ, е стигнал до извода, че вече няма американец(ка), който да е останал девствен(а) до брака.

9. Сексология за начинаещи

В Англия и Китай са въвели през 2008-а в образователната система за първи клас час по сексология.

10. Самотата не е за всеки!

Над 90% от ергените и момите са се оплакали през миналата година, че им липсва секс и нежност!

mavericos.blog.bg

бърза полова помощ, секс магазин, фламинго
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads