сряда, 21 юли 2010 г.

Модерно мъжко бельо


Ако се чудиш какво е на мода сред мъжкото бельо, Slip-BG.com бърза да ти помогне - ярко и едноцветно е хитът на новия сезон. Ако искаш да си модерен и актуален, те съветваме да започнеш от бельото. Никога не го подценявай, защото мъжкото бельо е любима тема на всички жени.

Модерно мъжко бельо


Моделите

Боксерките отново са хит номер едно. Широкият ластик - задължителен. Прашката е модерна, но не всеки мъж я приема, затова те съветваме, ако имаш такъв тип бельо, да го носиш при определени случаи.

Слиповете също са актуални, но те съветваме да избереш модел, който е широк отстрани на бедрата. Ако държиш на по-изрязан модел, то тогава гледай да не е с много тънък и неудобен ластик.

Бандажите са принципно разработвани само за спортисти, но доста мъже вече харесват този модел. Естественно е да се спрете на известните марки в бранша. Те биха подчертали мъжественноста ви, докато тези с тънък ластик са харесвани повече от гей момчета.

секс   магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal

Модерно мъжко бельо

Десените

Както казахме, ярките цветове са на мода. Червено, зелено, жълто, синьо, всички те са адски модерни, но винаги гледай да не съчетават твърде много цветове. Шарените, флорални, геометрични и карирани модели са приемливи, само ако не включват твърде много цветове и моделът е достатъчно сериозен, за да стои добре.




Модерно мъжко бельо

Бельо, което да избягваш

Избягвай твърди шарените и детски модели. Жените не си падат по тях. Бялото некачествено бельо също стои зле. Ако държиш на широките боксери, гледай да са ти по мярка, а не до коленете и типа парашутки.

Жените харесват красивото мъжко бельо, което подчертава задните ви части и очертава добре вашата мъжественост.

sex video zone


Модерно мъжко бельо

Съветите на Slip-BG.com за избор на бельо:

Избирай естесвени материи - памук с леки примеси, за да се чувстваш комфортно. Вариантите на спандекс и ликра са доста приемливи. Някои от тези модели могат да се ползват и като бански. Световни дизайнери много внимателно избират тези материи. Никога няма да те спарва или да ти е неудобно.

Избирай бельото си по мярка! Голямото отпуснато бельо или малкото и впито е неудобно и стои смешно.

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads