понеделник, 26 юли 2010 г.

Сексуалните пози разкриват характера на мъжете


Начинът, по който един мъж се държи в леглото и сексуалните пози които предпочита ясно могат да ви разкрият доста за характера му. Ако не искате да изберете грешният партньор, бъдете внимателни и прочетете по-надолу!

Първото и най-важно нещо е как партньорът ви се държи по време на любовната игра и самият сексуален акт. Ако той е загрижен за неща като: романтичната обстановка, свещите и други неща от този род – то тогава е доста вероятно същият този мъж да направи всичко възможно за да ви достави несравнимо удоволствие. Ако ли пък ви гледа (дори от време на време) в очите, докато се любите, това е сигурен знак че мъжът определено си пада по вас. Ако ви целува много нежно, не е на добре – със сигурност се колебае и е нервен, а може би няма ни най малка представа как да ви докара тъй желаният оргазъм. В такъв случай ще трябва да го успокоите, да му покажете топлината си или просто да му кажете какво да направи за вас ?


Много може да бъде съдено за мъжете и от тяхната любима сексуална поза. Ако обича поза тип „мъжът отзад” то тогава със сигурност бихме могли да твърдим че вашето мъжле обича да контролира ситуацията и определено се чувства уверен в себе си. Това е добре, освен в случаите когато той не почне да показва какъв мъжага е и от това не ви заболи. В допълнение, бихме могли да кажем че когато мъжът е отзад липсва визуален контакт – сигурен знак че не обича да показва емоциите си на показ, дори пред най-близките си хора.

Ако ли пък партньорът ви предпочита поза, в която сте настрани, но с лице един към друг, това е знак че той иска да е в максимална близост до вас. Също така означава че не е сигурен във вашите чувства и желае да му докажете, че той умее да „язди” жребеца. Във всеки случай обаче, такъв мъж би бил мил, нежен и любящ партньор в леглото.
секс видео зона, sex video zone


Със сигурност бихме могли да твърдим че мъж, който обича жената да е отгоре е егоист, който обича партньора да свърши мръсната работа. Такъв тип мъже доста често обичат дивите изживявания, но е възможно и да се грижат за вас подобаващо. Погледнато от друга гледна точка, тази поза е предразполагаща за доста жени да получат значително по-лесно така бленуваният оргазъм.

Ако вашият партньор предпочита честичко да сменя позите значи има знанията да бъде идеалният любовник, познава тънкостите на любовната игра и е така да се каже „навътре в материала”. По всяка вероятност той е верен и отдаден и не би ви предал в трудна ситуация – перфектният мъж за жена, която търси стабилност и увереност в бъдещето си. Ако обаче сте от типа жени, които смятат че живота е безкраен празник и периодичен океан от емоции, този тип мъжаги ще ви доскучеят доста бързо, за това ги избягвайте.

Веднага след сексуален акт е перфектният момент да разберете какво чувства той към вас. Ако веднага след еякулацията си той се отдръпне – тогава може би той не иска да споделя емоциите си с вас. Също така това би бил обезпокояващ признак, че този мъж ви желае единствено в леглото, а може би и само за една нощ. Най-доброто нещо, което можете да направите е да поговорите с него. Така със сигурност ще знаете защо той не е постъпил както сте очаквали.
sex shop, flamingo agency, vibrator, lubricants, секс магазин, фламинго, вибратор, лубриканти
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads