събота, 24 юли 2010 г.

Paradise TV организира 24-часов маратон по мачкане на гърди


Paradise TV, най-големия порно канал в Япония организира 24-часов , както и много други порно забавления под надслов "Еротиката ще спаси света". Петима кандидати имаха удоволствието да хванат прелестите на порнозвездите, които се раздадоха за кампанията.

"Горда съм, че ме избраха за такава стойностна кауза. За мен това е шанс да осъществя много по-директна връзка с феновете ми", каза 25-годишната Айа Нацуки, известна от над 50 филма за лица над 18 годишна възраст.Тя предостави за пипане всяка от бузите на дупето си за по 100 йени на стискане.

Всяка година Pradise TV - специализирана телевизия в нестандарното порно, провежда маратона за предотвратяване на СПИН вълната, заляла Япония.



"Бизнесът със забавления за възрастни си остава неразбран в нашето общество. Но ние трябва да се заемем позиция срещу нарасналия проблем", каза Цуйоши Шиба, президента на телевизията.

Проучвания показват, че случаите на СПИН прогресивно се увеличават от 1996 г., което прави Япония една от малкото индустриализирани държави, в които вирусът е във възход. Наблюдава се и намаляване на употребата на презервативи и увеличаване на броя на секс партньорите. Експертите смятат, че проблемът се корени във всеобщото схващане, че ХИВ е свързан единствено с хомосексуалистите и чужденците.

Актьорите във филмите на Paradise TV са задължени да носят презервативи, насърчително казват от телевизията.

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads