сряда, 21 юли 2010 г.

Аналният секс - обезболяващи продукти

При аналния секс използването на подходящи мазни емулсии е задължително. За разлика от влагалището, анусът не отделя достатъчно слузоподобни вещества и поради това проникването през него без помощни средства става трудно и неприятно.


Ето защо при практикуването на анален секс непременно трябва да се снабдите с лубрикант.

В момента на пазара се продават най-различни видове и марки и изборът ви няма да бъде затруднен. Не използвайте вазелин. Той намалява здравината на презервативите и може да доведе до тяхното скъсване по време на секс.

Лоша идея е използването на всякакви синтетични смазки на петролна основа. Затова купувайте само средства предназначени именно за секс. В българските аптеки се продават без рецепта смазващи гелове, съвместими с всички марки презервативи. Повечето от тях са на основа глицерин и вода. Затова препоръчваме специалните лубриканти от Секс Магазините. Най-широко разпространен е "Биоглейд гел" "Флучши анал", "Аква анал", "Анал Изи", "Анал луб" и разбира се много модели които ще намерите в нашите магазини. Той се използва и за вагинална сухота, поради което не бива да се притеснявате, че някой може да се запита за какво точно ви е притрябвал. Просто търсете обезболяващи продукти при притеснения за евентуална болка или смазващи лубриканти на водна, силиконова или маслена основа. Можете да ползвате всякакви смазващи препарати, независимо дали са на водна или мазна основа. Преди всичко е необходимо да се уверите доколко те са съвместими с употребата на презервативи и подходящи ли са за анален секс. Някои смазки предизвикват възпаление на чревната лигавица, но производителите изрично уточняват на опаковката, че те не бива да се използват за друго, освен вагинален контакт. Знайте, че не всички вагинални кремове за подходящи при анален секс. В българките сексшопове се продават множество анални смазки и те наистина са точно за целта. Повечето от тях не се разтопяват под влияние на човешката температура, не се усвоявят от дебелото черво и запазват качествата си дори при по-дълги контакти. Сега и няколко думи за това как трябва да се използват смазващите гелове. Малка част се нанася по презерватива и се размазва добре. С друга част се намазва ануса посредством показалеца, като намазването трябва да е не само на повърхността, но и в дълбочина на отверстието. Ако с течение на секса почувствате сухота, предприемете ново намазване.

ВАЖНО! Кремовете за анален секс са задължителни, а не препоръчителни. Разпространено е мнението, че слюнката е естествен лубрикант, но това е заблуда. Практикуването на анални удволоствия без лубрикант може да предизвика протривания, възпаления, а при заседнал начин на живот дори хемороиди! www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads