четвъртък, 22 юли 2010 г.

Гола йога


Йога отваря по-широко вратите към Изтока. Потопете се в този омагьосващо красив свят чрез гола йога. Това не е най-обичайната практика, но нейната предизвикателност й спечелва все повече поддръжници. По този начин личността може още веднъж да покаже силата на избора и решителността, въставайки срещу конвенционалните норми и разбирания.
Голата йога не е подходяща за всеки, но онези, които познават това изкуство, могат да потвърдят, че успяват да развият сетивата си и да завършат хармонията на съзнание, тяло и дух.

Позите на голата йога не са различни, но това, че нямате нищо на себе си, има своите основания. Първото и най-важното е отърсването от още частица от собствената суета и тази на околните. Хората се привързват към голотата си и усещането вече не ги кара да се чувстват толкова неудобно. Още едно предимство е, че без дрехи човек е по-гъвкав и по-подвижен. По този начин имате и по-лесен контрол върху изпълнението на всяка поза.
секс  магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal
Като цяло онези, които се наслаждават най-много на голата йога, са хора, които обичат да опитват новото. Можете да започнете когато сте се отърсили от задръжките си, а можете да оставите колебанията след като сте харесали идеята. Убедете се, че часовете по йога, които ще посещавате, се водят от учител, който умее да ви накара да се чувствате удобно и сигурно. Удобната атмосфера, ненатрапчивото обзавеждане, приглушените светлини. Ако търсите йога, в която да има и еротичен привкус, започнете занимания по тантрическа йога или йога за двойки.
Голата йога не е за всеки, но за някои може да се окаже важно стъпало в личното развитие.

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads