събота, 24 юли 2010 г.

Секс специалност


Ето няколко професии на жени, които задължително трябва да са минали през леглото ти, за да има какво да разказваш на синове и внуци:

Медицинска сестра/лекарка

Не случайно образът на тази палава какичка с бяла шапчица и червено кръстче върху нея е широко засегнат в сюжетната линия на почти цялата филмография на порно-индустрията. Толкова добре познават мъжката анатомия, че спокойно! Колкото и да ти е малка пишката, тя със сигурност е виждала и по-малки в практиката си.
Полицайка/митничарка

Някои мъже са фетишисти на тема униформени жени и така като се позамислихме ние май също спадаме към тази група. Като хора, които са живели само в Патриархат, много ни се приисква понякога да разберем какво е да живееш сред дузина амазонки и понеже няма как да разберем не спираме да мечтаем някоя кака в униформа да ни обискира в тъмната стаичка.

професия, секс практики, костюми, облекло, секс списане, фламингоБарманка

Откакто гледахме „Грозна като смъртта" не спираме да храним надежда, че едни ден и ние ще се озовем в подобен бар с подобни барманки и те ще правят с нас подобни неща! Има само един проблем: Ако работи в готин бар тя е свикнала да си тръгва с бакшиш, колкото този на второкласна проститутка, така че ще трябва да се бръкнеш по-надълбоко!

Секретарка

Много се надяваме, но не вярваме ти да си от онези щастливци, които имат собствена секретарка (ако е така, сподели с нас!). Затова, като отчетем факта, че този тип жени се клатят предимно с шефовете си и гаджетата си, ние решихме, че можем да се задоволим и с машинописка, програмистка или икономистка.

Стриптизьорка

Леле мале! Какво да ти кажем брат'чед! Само имай предвид, че това е една от професиите й, за другата, предполагаме, се сещаш сам! Това, което можеш да получиш като бонус към разкъртващия секс, e домашния стриптийз, който ще бъде само за теб! Внимание, има опасност да почне да се съблича и на сън, но това не е форма на сомнамбулизъм, а по-скоро е професионално изкривяване!

Секси секретарка 80986, секс списание, фламингоСтюардеса

Това са жени, които живеят на максимална скорост, взимат всичко от живота и задължително са минали целия екипаж, начело с капитана. Освен това те нямат скрупули да изчукат всеки малко по-симпатичет младеж в нужника на самолета. Прятелски съвет: Не използвай услигите на френските авиолинии, защото голяма част от техните стюардеси са или мъже или бабички на по 60 години!

Проститутка

Накъде без нея бе, приятелю? Това е професията на всички професии и не без основание най-древната в света! Разбира се, тук говорим за елитна компаньонка, а не за труженичка от типа „околовръстна." Ако си поръчваш такава кака е хубаво да знаеш няколко неща: Повечето взимат парите си в началото на сеанса, държат да имаш нещо сладко за пиене като Amaretto, Baileys или Martini (по-непретенциозните пият водка, уиски или каквото имаш), искат да им покриеш таксито в двете посоки, не дават да ги целуваш по устните (горните) и под „час" разбират „тек".

men.bg
секс видео филми

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads