понеделник, 9 август 2010 г.

Преработка на традиционните секс пози!


Традиционните секс пози като че ли вече не са на мода, и е съвсем разбираемо; просто остаряват твърде бързо. Можете да се изненадате, но тези стари секс пози могат да се превърнат в нещо много горещо и в същото време фантастично само с няколко малки промени.Секс позите, които ще предложим са лесни за изпълнение, не изискват акробатични умения.

Танца на каубойката
Оригиналната каубойска поза е превъзходна сама по себе си, но когато добавиш и стол към картинката, това става една от най-горещите пози с малка „панделка”;).Хващай кухненския стол и сядай на него. Придърпай момичето близо до теб и и помогни нежно да се свлече в твоята прегръдка, с краката и стигащи пода. По този начин с бедрата си тя ще може да си играе с теб, правейки това една мнго приятно прелюдие до самия секс.Ще имаш също птичи поглед към нейните гърди ;).След като е готова за секс, тази поза ще и предостави по-добър контрол, сравнено с традиционната каубойска поза, което означава, че позата ще е двойно по-дива и двойно по-приятна.



Кучешка с повдигане на крака
Ако искаш да добавиш нещо към стандартната кучешка поза, тази поза с „панделка” определено ще накара половинката ти да ахне от удоволствие ;).Наведи се над нея на леглото, раздалечи краката и и повдигни единият и крак. Това ще позволи най-дълбокото възможно проникване; извий тялото си към нейното и провлачи твоят крак край нейния, докаот правиш любовните движения .Свободната ти ръка може да се спусне към косата и за нежна игра, която тя толкова желае, или можеш да я ползваш, за да я стимулираш по начин, който и харесва най-много 0 ти преценяваш. И в двата случая ще иска още и още.

секс практики, секс учебник, фламинго, секс списаниеМисионерска с възгланници
Добрата стара мисионерска поза може да доведе до страхотен секс, само след добавяне на една възгланница. Обидно лесно е да се подобри тази поза! Нека твоето момич легне по гръб и приплъзни възгланничка под нейния кръст. Раздалечи бедрата й и постави ходилата и върху матрака. Проникването от този ъгъл ще бъде по-дълбоко от всякога, това заедно с лека стимулация с едната ръка ще направи оргазъмът и незабравим.

Гушкане делукс
Тази секс поза е популярна сред дамите, тъй като е толкова интимна, толкова и палава ;).Знаейки традиционното гушкане, в което жената лежи, а мъжа я гушка, вдигнете крака и и го спуснете върху своя. Това ще доведе краката и до поза, в която дори и най-скромните момичета, ще се чувстват като сексуални нимфи.Ще можеш да проникваш дълбоко, с лесен достъп до други чувствителни части.

Обърната каубойка
Това е позата, която води до луд и умопомрачаващ секс. Застани на колене с лице към дъската на леглото и подпри дупето си на петите. Помоли дамата ти да седне в скута ти, като се прикрепя към дъската на леглото. Можеш да я гушнеш за кръста, след като тя започне да прави нейната магия . Целувки по косата, игра с косата, леки пошлапвания като цяло не са излишни и доста лесни в тази поза.

Ритъм
Доста мъже са се фанатизирали по отношение на позата- жена върху кушетката и те си правят техните странни игри с нея. Дори и да не ти се вярва повечето жени, също имат подобни фантазии. Ето и подробности за позата – твоето момиче застава на кушетката (и кухненската маса е ОК). Сексът в тази позиция е много удобен, ще направиш нейното усещане още по-добро ако въртиш дупе по време на секс ;).

69 + 1
Оралният секс или 69 е нещо, което се харесва на повечето хора, но помисли си за тази конфигурация + вкарване в играта на пръсти и играчки. Всичко е доста стандартно, единствено легнете настрани, за да е по-лесна манипулацията с играчките и се забавлявайте…
секс магазини фламинго sex shop flamingo, секс списание
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads