четвъртък, 12 август 2010 г.

Секси техники да използваш вибратор... с него

Според скорошно проучване напоследък все повече момчета проявяват интерес към вибро-играчките. Затова горещо ти препоръчваме да му направиш подобна суперсекси изненада.

Секси техники да използваш вибратор... с него

Вие двамата буквално ще се разтреперите от удоволствие.

Дълго време вярвахме в теорията, че горките мъже искат да се измъкнат възможно най-бързо, ако (не дай си Боже!) извадиш вибратор по време на секс и мисълта, че в леглото има два пениса, им се струва влудяващо натрапчива. За щастие се оказа, че грешим. И след като научихме, че толкова много представители на другия пол са отворени да изследват разтреперващите усещания, потърсихме професионални насоки как да им ги доставяме.

РАЗТРЕПЕРИ ГО, ПРЕДИ ДА СЕ Е СЪБЛЯКЪЛ. Накарай го да легне, включи помощника на батерии и го допри до най-ценните му части. Започни с коленете, премини по вътрешността на бедрата и направи едно кръгче около второто му аз. Така ще свикне с новото усещане постепенно.

ЗАПОЧНИ НА БАВНИ ОБОРОТИ и използвай горната част на вибро-приятелчето си, за да стимулираш първо своите, а после неговите зърна. През това време увеличи мощността му и редувай докосванията върху зърната му със смучене (нека той прави същото с теб). Комбинацията вибродокосвания + устни е взривяваща.

ПЪЛЕН НАПРЕД! Стволът на пениса му не е толкова чувствителен, така че ще преживее да допреш новият ви еротичен партньор до него. Придвижи го нагоре от едната страна и обратно надолу от другата. Така го стимулираш целия и е по-твърд от всякога.

ПО ВРЕМЕ НА ОРАЛЕН СЕКС придържай виоброиграчката до едната си буза, докато го поемаш напред и назад. Влажната ти трептяща уста ще му достави неочаквано възбуждащи емоции.

НАМАЛИ ГО, а после го увий в бикините си за по-слабо доловими вибрации. Допри го до тестисите му, докато галиш ствола. Те са прекалено чувствителни, за да издържат на дълга обработка, така че това е правилният начин.

ДОКАТО ИЗПОЛЗВА ЕЗИКА СИ в името на удоволствието ти, нека проникне с вибратора вътре в теб като го насочи в посока към пъпчето ти, за да уцели G-точката (порестото горещо късче тъкан с големина колкото стотинка на около 5 cm навътре). Комбинацията от тези две стимулации ще допринесе за невероятно интензивен оргазъм.

ПРЕДАЙ МУ ЦЕЛИЯ КОНТРОЛ над играчката и му позволи да я използва над теб по време на проникване. Ето ти поза, която те открива перфектно за него: той ляга по гръб, а ти отгоре, така че гърбът ти да докосва гърдите му. Цялата предна част на тялото ти е на показ за всевъзможна стимулация от гърдите до К-точката.

ПЕРИНЕУМЪТ МУ – нежната кожа между тестисите и ануса – е суперчувствителен. Обязди го и притисни до тази част от тялото му виброяйце (не рискувай с по-големите му „колеги“ в близост до дупето, ще полудее!).

АКО СЕ ДЪРПА да използвате палави предмети в леглото, започнете с вибропръстен. Можеш да пъхнеш пениса му в тази силиконова джаджа, която има прикрепено към себе си миниатюрно вибраторче. Пулсирането в основата на пениса му те побърква, а ако е отгоре ще стимулира К-точката ти по време на основното действие.

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads