петък, 20 август 2010 г.

Бъди мръсница в леглото


Вече сме споделяли с теб съставките на хармоничната връзка: чисти отношения и мръснишки секс. Прилагай му нашите 12 страстни табута, за да те обича пак, и пак, и па-а-ак!


Добрите момичета го правят в леглото, а лошите където си поискат.


След Фелацио Академия искрено се надяваме, че в сферата на фелациото вече няма тайни за теб. Дойде моментът да запишеш магистратура за секс образованието си. След усвояването й, можем спокойно да напишем в дипломата ти с големи розови букви: експертка на удоволствието му. Ние ще ти кажем как да възпламениш всеки мъж дори да е от камък (всъщност, с новите умения, можеш да направиш второто за рекордно време).

Знаеш, че за нищо на света уютът и рутината не трябва да нахълтват в спалнята ви, защото именно разнообразието е ключът към вълнуващия секс. Разчупи навиците като отведеш репертоара ви малко по-далеч (дори да ти се струва, че прекаляваш!) и му доставиш нови супермощни усещания. Бонус: реализирането на порочните ви фантазии е завладяващо. Така че – да действаме!

За начало малко... връзване?
Елементът на уязвимостта веднага ще увеличи насищането на сексуална енергия във въздуха. Когато си завързана, зависиш изцяло от милостта му и можеш да насочиш вниманието си изцяло към удоволствието, което получаваш, защото нямаш възможност да му отвърнеш.

Порочна идея: Легни с вързани ръце и го остави да те „разкъса“. Нека те подразни като образува буквата V с първите си два пръста от двете страни на клитора с масажиращо движение като ножица, последвани от движения с език от едната до другата страна. Много момчета предпочитат движенията нагоре-надолу, но така създават повече налягане върху най-чувствената ти точка. В посока от едната към другата страна ще ти подейства по-отпускащо и възбуждащо.

Дяволски порочна идея: Остави го да завърже ръцете ти с шал и да те закачи до вратата (там, където си оставяме палтата) преди да ти достави порция френски. Ще се почувстваш точно като негова секс играчка. Можеш да увеличиш възбудата си с молби да те освободи и остави да свършиш. Сценката, в която той командва и решава кога да те освободи, наистина е ужасно възбуждаща. Може да се възползва от властта си, за да те остави да достигнеш върха или да те измъчи още малко.

Бъди мръсница в леглотоУстрой му парти... без дрехи
Голяма част от възбудата си дължим на очите. Особено момчетата. Много от тях обожават гледката, която се открива, когато се разгорещяваш. Така не само разбират коя маневра ти действа, но имат усещането, че се наслаждават на нещо забранено като странични наблюдатели. Женското удоволствие не им отстъпва. Реакциите му, докато те гледа, ще те побъркат от желание.

Порочна идея: Отдай се на палави самотни занимания, докато го чакаш да дойде, но не си позволявай да стигнеш до края. За да се изкачиш почти до върха затвори очи и си представи, че на мястото на ръката ти са устните му. Докато масажираш К-точката, стисни вагиналните си мускули и преброй до 5, след това спри да се движиш. Остани гола, докато пристигне и го остави да види червенината, покриваща тялото ти заради наближаващия оргазъм. Опиши му приключенията си до момента. В съзнанието му веднага ще изплуват неустоими гледки и желанието му така ще се взриви, че щом се слеете в едно, освобождаването ще бъде невероятно силно и за двамата.

Дяволски порочна идея: Преди среща го примами да минете през твоето местенце, за да му покажеш как си доставяш удоволствие сама. Предупреди го, че и неговият ред ще дойде по-късно. Интимният поглед, който му даваш, ще му хареса и ще повиши възбудата му. Направете го, докато сте седнали пред огледалото, за да има видимост не само на самото действие, но и на дупето ти. Докосвай зърната си с едната ръка, а с другата масажирай бедрата си. Започни да стимулираш зоната под талията си като постепенно ускоряваш скоростта с повишаването на възбудата си. Не му позволявай да те прекъсва. Вместо това му кажи, че очакваш да довърши започнатото веднага щом се приберете.

Неговото оръжие в твоите ръце
По време на страстната увертюра вероятно ти се случва да покачваш настроението му с ръце, докато достигне върха. Но сме почти сигурни, че докосванията там рядко са основното действие. Щом двойките преминат на вълна секс, ръцете остават на заден план. Обърни тази тенденция и реализирай най-мръснишките си желания.

Порочна идея: Изненадай го с ръце, когато най-малко го очаква. Когато е на дивана се сгуши в него, прокарай пръсти под талията и разкопчай панталона му. Щом сграбчиш долното му аз, му дай да разбере, че ти ще свършиш цялата работа този път. Пробвай този захват, за да го смаеш наистина: постави едната си ръка в основата на ствола, а другата точно на върха на пениса му. Обхвани ги решително и започни да движиш ръцете си в противоположни посоки с леко въртеливи движения.

Дяволски порочна идея: Недей просто да го шокираш с умелата си ръчна техника – направи го, когато няма начин да реагира точно както би искал. Издебни го, когато говори по телефона, застани отзад, разкопчай го и се залавяй за работа. Тази маневра, при положение че човекът от другия край на линията няма идея какво се случва, повишава порочността на момента и всички усещания са много по-интензивни. Образувай кръг с пръстите си като свържеш върха на палеца и показалеца си. Постави ги в основата на члена му и бавно ги премествай до главичката като с всяко движение редуваш ръцете. И така нататък.

Стани мистериозната непозната
Когато се преструваш на друг човек, напълно променяш правилата. Поне веднъж и двамата напълно неумишлено може да станете су-у-упердръзки експериментатори. Включете въображението си. Това означава да измислите всякакъв вид палав реквизит, който ще допълни новите ви самоличности. Сценарият: влезте в ролята си, за да улесните експериментите и да се насладите на екстремните нови пози, до които по принцип едва ли бихте стигнали.

Порочна идея: Представете си, че сте напълно непознати. Уредете си среща в бар и изиграйте сценария сякаш се виждате за първи път. Преди да пристъпиш към него пофлиртувай с няколко истински непознати (напълно невинно!). После застани до него и се представи като тази, която искаш да бъдеш – секси стюардесата Ива? Позволи на хората около вас да ви бъдат публика. Покани го у вас и не забравяйте за ролите си играете през цялата вечер.

Дяволски порочна идея: Нека ролята на един от двама ви да бъде на начинаещ, който има нужда от секс уроци. Накарайте новака да напише какво точно иска да научи – орални техники, уроци по мастурбация или задно приникване. Когато единият се преструва на невинен, другият се възбужда от факта, че контролът е в негови ръце и е отговорен за удоволствието на партньора си. След това се захващайте с ХХХ частните уроци.

Стъпките, които преминават всички граници

72% от мъжете не смятат за възбуждащо силното пляскане с палка.
„Удряли са ме силно по задника един път, когато бях 5-и клас. Беше ме срам и болеше. Ако ме фраснат с палка ще е същото“ – Деян, 31

62% от мъжете не харесват бельо с много ципове и дантелки.
„Циповете са опасни! На нас даже не ни харесва присъствието на цип до... сещаш се“ – Петър, 28

73% от противоположния пол не биха се възбудили, ако партньорката им капне горещ восък върху гърдите.
„Хубавият секс си е хубав сам по себе си. За какво са тези глупости с восък, огън, лед и други подобни? Звучи болезнено“ – Васил, 28

78% от момчетата не биха се възбудили, ако партньорката им ги кара да я наричат „шефе“ в леглото.
„Аз да не съм в казармата?! Просто е тъпо и женствено!“ - Боян, 21

Бъди мръсница в леглотоИзпробвайте заплетени, сложни пози
Новите гледки и ъгли, на които не сте ставали свидетели до момента, са най-палавото предизвикателство, което можете да си осигурите. Идея: „осветете“ различни части на жилището. Предизвикателството е да си измисляте поза според условията.

Порочна идея: Нападни го на дивана. Остави го да проникне в теб отзад, докато коленичиш върху възглавничките. Има нещо страшно секси в тази поза, а това, че я упражнявате в полу-публична стая е табу. Опа, май правите секс там, където ще седят приятелите и родителите ви? Можеш да задълбочиш проникването като повдигнеш едното си краче, така че стъпалото ти да застане на седалката и да насочиш таза си точно срещу гръдния му кош.

Дяволски порочна идея: Останете верни на целта на канапето. Накарай го да седне, за да се наслади на шоуто. Този път обаче, няма да гледа телевизия, а... теб. Възседни го и постави ръцете му върху ханша си, за да те държи, докато спуснеш главата си ниско долу чак до стъпалата му. Можеш да поставиш ръце на пода, за да се подпираш, а краката си до облегалката на дивана. Тялото ти ще бъде изцяло на показ пред очите му, за да се наслади на изгарящата гледка, докато влиза и излиза от теб.

Планирай изненадваща атака

Когато инициативата идва от теб, се превръщаш в палава ненаситница, а той се чувства ужасно желан. Когато не очакваш нещо, сетивата ти се изострят и много по-лесно усещаш насладата от всяко докосване.

Порочна идея: Момчетата очакват сутрешният секс да се случи, преди да са станали, така че ще успееш да го шокираш, ако му се нахвърлиш, когато е в банята. Вмъкни се вътре и го чакай гола върху мивката, за да го изненадаш със зашеметяващия декор щом се покаже зад завесата. После го накарай да застане пред теб, за да сключиш крака около него.

Дяволски порочна идея: Срещнете се за вечеря след работа. Изчакай да се настаните и му кажи, че си забравила нещо в колата. Щом излезеш му звънни, за да го помолиш да ти помогне с нещо. Когато се покаже го избутай в колата и действай (предварително внимавай къде паркираш). Сексът на публично място е адски вълнуващ заради възможността да ви сгащят в крачка. Изпробвайте задната седалка. Нека легне на една страна, а ти пред него в поза лъжички, при която прониква в теб отзад. Обстановката не позволява да се откъсвате един от друг и създава страхотно триене.

Идея: „Осветете“ различни части на жилището. Предизвикателството е да измисляте нова поза според условията.

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads