вторник, 12 октомври 2010 г.

Мъжете си падат по девственици

Мъжете си падат по девственици. Манията да са първи тресе най-силно мъжете над 30-те. Самият процес на дефлориране леко плаши мъжете, но тръпката от секса с девственица е по-силна от страха. Как се прави секс с девственица?

Защо мъжете си падат по девственици?

мъжете си падат по девственициДевственицата е най-успешната плячка за мъжете. Но обърнете внимание – мъжете! Не неопитните момчета, които си търсят “кака да ги отрака”, а мъжете, преминали 30-те. Те вече са натрупали достатъчно сексуален опит, за да рискуват с напълно неопитно момиче. И тук идва големият парадокс.

Възрастта за започване на сексуален живот при съвременните жени рязко намалява. Масово явление е сексът при момичетата да започва на 12-13 годишна възраст. Какво се получава?


За да си хване девственица и да задоволи желанието си да бъде първи сексуален партньор, мъжът е “принуден” да тръгне на лов за срамежливи ученички, защото по-палавите вече отдавна са натрупали дълъг сексуален стаж. И така, “търсачът на девственица” изведнъж се превръща в “педофил”. Разбира се, това не е ново явление.

Иначе нямаше да я има Лолита, популярната героиня на Набоков, нито Роман Полански щеше да е съден за педофилия. Но това е друга тема.

Мъжете си падат по девственици, защото момичетата без сексуален опит нямат “база за сравнение”, нито големи претенции за качеството на секса (поне първите няколко пъти) и изпълняват послушно всякакви секс команди. Да не забравяме и вдигането на егото на мъжете от факта, че първи са успели да проникнат в най-съкровеното място на една жена.


мъжете си падат по девственици

Как се прави секс с девственица?

Да, мъжете си падат по девственици, но когато настъпи моментът за дефлорация, ги хваща страх. В съзнанието им изскача образът на “беззащитно, сковано момиче, което кърви, хлипа и стене от болка”. Но сексът с девственица може да е дори приятен, стига да го направите такъв. Как се прави добър секс с девственица?

  • мъжете си падат по девственициФлирт с девственица – Флиртът е прелюдия към добрия секс с девственица. Много романтика, малко алкохол, голямо и удобно легло – чака ви дълъг любовен сеанс преди половия акт. Оставете садо-мазо, кама-сутра и всички нестандартни секс пози за по-натам, за да има “по-натам”. За да постигнете така необходимото обилно овлажняване, ще трябва да бъдете максимално нежни любовници. Повече страстно целуване и галене – по-добър секс с девственица.
  • Мисия “обилно овлажняване” - За успешно проникване в девственица влагалището й трябва да е обилно овлажнено и разширено. Ако прибързате, може да й причините силна болка и кървене. Стимулирайте интимните й части с пръсти. Ако ви даде достъп, направете й орална любов.
  • Успешно проникване – В повечето случаи първият опит за вкарване на члена е неуспешен. Девственицата реагира със стягане на вагиналните мускули. Затова е добре да я предупредите непосредствено преди да проникнете и да й обясните, че болката ще премине бързо. Заложете на мисионерската поза, като дори може да сложите възглавница под дупето й за по-голямо удобство.
  • Ще се лее ли кръв? - Обилното кървене по време на секс с девственица е по-скоро мит или поне отживелица. Съвременните момичета от рано употребяват тампони и въобще не кървят при първия полов акт. Разкъсването на химена е безобидна процедура и не е задължително да е съпътствана от болка и кръв. Естествено, възможно е момичето да кърви доста, но това вероятно е резултат от кръвоизлив. В този случай незабавно я заведете на лекар.
  • След секса с девственица – Бъдете нежни и деликатни след секса с девственица. Момичето трябва да е спокойно и да се чувства защитено. Независимо дали и двамата имате намерение да продължите връзката си , преживяването ви ще остане завинаги в спомените на момичето като “първия й път”.
Модна мания за девственост

Развитието на пластичната хирургия и неустоимото желание на жените да са по-апетитна хапка за мъжете, доведе до световната мания за възстановяване на девствеността по хирургичен път. Често ентусиастките съчетават присаждането на нов химен със стесняване на влагалището и лифтинг на срамните устни. Тези интервенции не са никак безобидни и може да доведат до вагинални инфекции, загуба на чувствителност и т.н. Но явно желанието на модерните жени да се почувстват отново “like a virgin” е по-силно от здравия разум.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads