петък, 1 октомври 2010 г.

Страп он

Страп онStrap on sex е едно наистина невероятно изживяване както и за мъжа, така и за жената и няма нищо общо с хомосексуализма. Никой от моите партньори не би допуснал да го чука мъж. По същите причини гей не е идвал на сеанс при мен.
Strap on се нарича още "Смяна на ролите в секса" - жената е активната, водещата страна, тя контролира акта и партньора си. Това страшно много ме кефи, тъй като и като даденост, и като сексуалност ми харесва и допада аз да доминирам, аз да чукам мъжа и да го обладавам по този начин. Това е висша форма на femdom.

Има техники за предварителна подготовка на едно "девствено дупе". Не бива да има болка или неприятни усещания, а само удоволствие и наслада. За целта се започва с пръсти, после с вибратор и разширител. Задължително се ползва гел за анален секс, който има отпускащо действие. Към пенис колана се пристъпва, когато партньора е готов за него. Много е важно мъжа да се отпусне физически и психически, за да изпита истинска наслада. Fisting се прави по същия начин, но с ръка и ръкавица. Необходима е по дълга предварителна подготовка и повече гел. В един сеанс могат да се съчетават strap on s fisting. Има различни пози и начини да се достигне до оргазъм. Някои мои партньори свършват сами докато ги чукам с колана или с ръка, без да имат нужда от ръчна стимулация. Такъв секс и такъв екстаз на неописуеми - не могат да се разкажат, трябва да се изживеят!

P.S. Strap on sex и fisting могат да се практикуват и самостоятелно като перверзни анални забавления, и като част от садо мазо сеанс в hard вариант с бичуване, унижения, crosdressing (преобличане като жена), forced feminization (насилстевена феминизация) и dildo rape (изнасилване).

посетете вашият секс магазин или напазуравайте по интернет.

Maria Jeleva

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads