неделя, 19 септември 2010 г.

Спермата: Как да повлияем на вкуса й?

Да задоволим мъж с устни - за жената не е чак такъв проблем. Дали ще й хареса вкусът на спермата, това вече е доста сложно.

Партньорът ви задоволява с езиче и няма нещо, което да не му харесва. Но вие имате малък проблем. Вероятно, той се дължи на това, че имате желание да го задоволите и да гълтате, но нещо създава трудности, особено когато трябва да получите целувка.

спермата - как да повлияем на вкуса й?

Лош вкус? Казват, че грешката е в менюто.


В предишните връзки сте смятали за съвсем естествено, когато е трябвало да гълтате, но сега е различно. Въпреки че опитвате да се преборите, нещо не се получава. Причината е преди всичко в това, с което се храни партньорът. Но това важи с пълна сила и за жените. Мъжете твърдят, че жената може да има различен вкус и трябва да им вярваме.

Сред жените е разпространено мнението, че "бялото сладко" не е вкусно, когато мъжът консумира червено месо, защото вкусът (на спермата) му е много солен. Когато вашият партньор пие по няколко чаши кафе на ден и пушенето е един от основните му пороци, казват, че тези два фактора я правят отново горчива. Ако добавите целина в менюто – не е добър избор.

Някои жени са забелязали, че не могат да гълтат тогава, когато чесънът, въпреки че е афродизиак, присъства в храненето. Други смятат, че празнуването с бира също има своите горчиви резултати.

Опитайте с по-добър вкус: Казват, че спермата има по-приятен вкус след сладък ананас. Канела също добавя приятен привкус. „Бялото сладко” е гъсто, когато той е пил много мляко, имал е повече протеини в менюто си или пие хранителни добавки.

Решение, за онези, които не са получили помощ в горните редове.

За съжаление, понякога дори и промяна в менюто не дава резултат. В този случай, вашият партньор трябва да се респектира от “Не”-то. Но понякога, когато може да си позволите повече въглехидрати, опитайте с течен шоколад, но да не е изваден току-що от хладилника, защото... сещате се. Медът или сладко от ягоди са също добър избор. Кой не обича сладко от ягоди? Спермата просто ще придаде онзи тръпчив вкус, който липсва на обикновеното сладко. Конфитюрът от ябълки пък защитава кръвоносните съдове, още по-полезно е, когато смесиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads