понеделник, 6 септември 2010 г.

Време е за малко... мръснишки секс

Хмм, иска ли ти се да разнообразиш страстния си репертоар с малко експерименти? Разследвахме някои леко смахнати и умопомрачаващо секси „забранени“ удоволствия, които ще разтърсят спалнята ти.

Време е за малко... мръснишки секс
Ще останеш изненадана колко много ще му хареса да се остави в ръцете ти...

Как можеш да си сигурна дали нещо ти харесва или не, като никога не си го пробвала (или дори не си си помисляла да стигнеш толкова далеч!)? За да бъде секс животът ти вълнуващ, е важно да не се страхуваш от експерименти. Е, на всички ни е ясно, че колкото хора, толкова и различни мнения и това, което допада на едни, е пълен ужас на други. В последното определение често се вписват садо-мазото и спанкингът, които същевременно са секс специалитетите на други – напълно нормални! – двойки. Точно затова, в името на удоволствието ти, внимателно подбрахме някои умерено експериментаторски секси стъпки, които си струва да пробваш. И независимо дали си „кротко момиче“ или „бурна секспериментаторка“, можеш напълно безпроблемно да опиташ някои от палавите ни предложения без физически травми и болезнени наранявания.

Бондидж

За кротки момичета: разнообрази секс репертоара си с малко бондидж. Началното ниво е връзването с помощта на копринени шалчета. Взаимно завържете ръцете и очите си по време на предиграта. После се редувайте кой да бъде „шефът“, отрупващ с целувки и докосвания завързания „подчинен“ с покрити очи, докато не започне отчаяно да се моли да бъде освободен. Най-готината част: когато копринените шалчета са завързани по-хлабаво, пасивният партньор трябва да остане вързан само ако го иска.

За бурни секспериментаторки: Искаш да стигнеш малко по-далеч? Посети някой от еротичните магазини в твоя град (прегледай online пространството, ако си от по-малък град и си нямате такива екстри), където имаш възможност да избираш от невероятно разнообразие от артикули за целта: камшик, белезници за ръце или глезени, палки, кожени корсети и дори цели кожени костюми.

Груб секс

За кротки момичета: Тази маневра не е за толкова напреднали като хората, които си падат по садо-мазо или спанкинг. Грубият секс включва подпляскване в леглото. И това не означава, че трябва да му забиеш шамар в лицето с всичка сила. Но има нещо странно възбуждащо в това да бъдеш бясно подхвърляна и разкъсвана от полудялото си от страст гадже. Следващият път извади звяра, който се крие дълбоко в него като сама инициираш малко по-груб секс. „Добрите“ момичета не са грубиянки в леглото, така че и двамата ще се възпламените, когато се превърнеш в тигрица, която има нужда от малко опитомяване. Пробвай да гризнеш ухото му, да го дръпнеш за косата и да стиснеш дупето му (силно!), докато прониква в теб.

За бурни секспериментаторки: Ако откриеш, че грубият секс е твоята слабост, осигури си го. Но задължително преди това се разбери с гаджето си за „спасителна парола“ – онази дума, която означава „Спри, наистина ме нараняваш“. „Спри“ и „не“ невинаги действат в тази ситуация, защото има мацки, които често казват „не, не, не“, докато всъщност имат предвид „о, да, да, дааа“.

Страсти по женски

За кротки момичета: Ако изпитваш предпазливо любопитство към бисексуалността, не се налага да изминеш целия страстен път, за да се увериш дали наистина и жените се включват в менюто ти. Просто издърпай някоя сладурана, с която сте на една вълна, и я целуни.

За бурни секспериментаторки: Ако пък винаги ти се е искало да пробваш секса с друго момиче, защо не?! Кой знае, може да ти хареса! Имаме само едно предупреждение: независимо дали тръпката ти има гърди или тестиси – изневярата си е изневяра. Много мацки вярват, че, ако е с момиче „не се брои“, но по-добре ни се довери – гаджето ти едва ли ще гледа така на нещата.

Пикантни разговори

За кротки момичета: Няколко сериозно мръсни фразички в точния момент могат да побъркат всеки мъж по време на секс. Но, ако не се чувстваш съвсем в свои води, защо не си нахвърлиш няколко на един лист? В повечето случаи е доста по-лесно да изразиш палавите си мисли, когато не гледаш в очите човека, за когото се отнасят. Можеш да му изпратиш ужасно порочен sms, e-mail или дори да го изненадаш като пъхнеш секси бележка в джоба му, в която казваш нещо от сорта на „Снощи беше велико, но довечера смятам да подобрим рекорда си...“

За бурни секспериментаторки: Веднъж щом свикнеш с изразяването на палавите си мисли на хартия, може би ще се чувстваш по-удобно с тях и да се надяваме ще добиеш достатъчно увереност да ги изречеш на глас... в леглото. Експертите твърдят, че най-важното умение, което трябва да притежаваш, за да се получи порочната комуникация е да знаеш кога е точният момент. Изчакай, докато и двамата сте напълно потопени в това, което правите, и сте на ръба да достигнете кулминационния момент. Тогава телата ви са задръстени от секс хормони и той е далеч по-склонен да се отпусне.

Спанкинг

За кротки момичета: Ако си начинаеща, започни с по-простички неща. Недей от самото начало да вадиш камшика и веригите – ръцете ти ще свършат работа. Ако ти си властната господарка, нашляпай задните части на гаджето си и му разясни, че е бил много лошо момче. Другата алтернатива е да го изненадаш с игриво пляскане, докато правите секс. И не забравяй, че цялата „процедура“ трябва да бъде забавна, така че не се възползвай да му го върнеш за онзи път, в който го хвана да се заглежда по русото гадже на братовчед му.

За бурни секспериментаторки: Заболяха те ръчичките? Вече ти е позволено да използваш помощни средства. Ако не ти се инвестират средства в покупката на истински камшик, палка или нещо друго, четката ти за коса или една от джапанките ти ще свършат работа. Без значение на какъв палав реквизит ще се спреш, със сигурност ще му осигуриш апетитно вкусни тръпки.

Секс касета

За кротки момичета: Ако си обмисляла варианта да заснемеш домашно порно с гаджето си, но се притесняваш, че видео подвизите ти може да попаднат в ръцете на недоброжелатели, пробвай нещо друго. Остави камерата на самоснимачка и направи показно как би направила стриптийз на твоя човек, докато останеш по бельо. Ти командваш камерата си и не си под напрежение да правиш каквото и да било. Накрая можеш да гледаш записа и да заснемеш наново или редактираш моментите, където не изглеждаш достатъчно добре, за да подариш тази умопомрачаващо секси изненада на приятеля си.

За бурни секспериментаторки: С твоя човек си имате пълно доверие и имате непреодолимо желание да увековечите страстта си? За начало е добре да се сдобиете с камера, която има режим „нощно виждане“ – в случай че искате да стреляте в тъмното като Парис Хилтън. Направете декора около себе си по-секси, като изчистите безпорядъка около спалнята, нахвърляте няколко сладки възглавнички наоколо, покриете всички недобре изглеждащи лампи около себе си с шалове, за да създадете подходяща светлина. Щом всичко е готово, нека XXX-снимките започнат сега! Запомни, че гледането след това винаги е забавно, но не е необходимо да запазвате видеото. Ако се чувстваш неудобно при мисълта, че съществува, винаги можеш да го изтриеш след един-два прегледа... и да си направиш номер две, когато те обземе желание.

Кухненски секс

За кротки момичета: Заинтригувана си от идеята да си поиграеш с храна, но не ти се изпробва нищо, което лепка или цапа, значи за теб е подходящ някой овкусен лубрикант. Из секс шоповете ще откриеш най-различни вкусове: шоколад, ванилия, ягода... Избери своята любима вкусотия и нека всяка порция орален секс занапред прилича все повече на близане на уникално вкусна близалка. Да ти е сладко!

За бурни секспериментаторки: Увери се, че кухнята ти е добре оборудвана с всякакви вкусотии и никой няма да ви изненада на местопрестъплението. Нападни го върху кухненската маса и си харесай нещо вкусно: сладолед, бита сметана, шоколадов сироп...

Игра на роли

За кротки момичета: Играта на роли изисква да си изберете сценарий, който възбужда както теб, така и партньора ти и... след това, естествено, да го изиграете. Ако намираш самата идея да му споделиш най-парещите си сексуални фантазии ужасяваща, по-добре първо пробвай да пофлиртуваш с него индиректно. Започни с sms, e-mail или съобщение по Skype, с което го настройваш на твоите вълни. Например, ако винаги си имала често разпространената фантазия учител-ученичка, му напиши: „Седя си вкъщи, мисля си за теб и съм възбудена. Знам, че не е подходящо, защото си учителят ми по математика, но не мога да спра. Как смяташ да ме накажеш?“. Довери ни се, едва ли ще се наложи да чакаш дълго, за да разбереш...

За бурни секспериментаторки: Когато свикнеш с играта от разстояние, вече си подготвена да я доведеш до край, с други думи – в спалнята си. Първоначалната електронна подготовка на сцената ще ти помогне да разбереш докъде можеш да стигнеш и кои граници да не прекрачваш, както и да организираш цялото събитие. Изберете си време и място за среща (изиграйте среща на непознати в клубче или в собственото си легло). Дори за момент не излизайте от роля и се погрижи да се облечеш подходящо за своята.

Секс играчки

За кротки момичета: Още ли си нямаш секс играчка? Ама какво чакаш?! За да свикнеш постепенно, нека първата бъде нещо дребно. Сладък малък вибратор във формата на любимото ти червило или пък виброяйце. След като си направиш този подарък, влизането в банята, за да се „освежиш“ никога вече няма да значи същото...

За бурни секспериментаторки: Когато свикнеш със секс играчките, лесно можеш да разшириш колекцията си. Най-лесно е да прегледаш online офертите, защото можеш да разгледаш подробно цялото разнообразие от играчки за възрастни, което се предлага, без да се притесняваш от другите хора около себе си.

www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads